Nakon raskida sa Janjušem, Aneli se hitno obratila spoljašnjem svetu preko kamere: Kakvo je ovo zlo od žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 20:08

Nakon raskida sa Janjušem, Aneli se hitno obratila spoljašnjem svetu preko kamere: "Kakvo je ovo zlo od žene"

Nikako više neće da trpi ovakvo ponašanje.

Nakon što su se posvašali u sobi za rihab, Aneli Ahmić i Marko Janjušević uputili su žestoke reči jedno drugom. Aneli je zamerila svom partneru što stalno spominje bivšu ženu, a Janjuš je to loše primio i saopštio da treba da se pokupi i napusti ga ako joj se to ne dopada.

Mnogi su tu njegovu rečenicu i izbacivanje shvatili kao siguran raskid, na opšti utisak Uroša Stanića koji je pokušavao da smiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situaciju.

Dosadne su tvoje priče. Idi vrati se svojoj bivšoj ženi. Baš me briga. Smeta mi samo što toliko spominješ. Bude mi neugodno - vrištala je Aneli.

- Neće da se vrati bivšoj ženi - tiho je šaputao Uroš, ali Aneli više nije htela da se raspravlja te je podigla ručnu i ponovila: Ništa, ajd dobro.

Ahmićeva se potom okrenula kameri i obratila svojoj podršci napolje.

- Pozdrav za moju podršku. pozdrav za ljude koji me vole i koji su mi poslali poklone. Hvala vam puno - rekla je Aneli.

- Kakvo je ovo zlo od žene - rekao je Janjuš.

 - Ja zlo? Smeta ti moja podrška? Moja i tvoja podrška? Smeta ti što su nam poslali tortu. Ja ne zaboravljam. Jaoj Janjuše - rekla je Aneli.

- Ti hoćeš da ja zaista definitivno završim sa tobom? - pitao je Janjuš.

  Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.