Nakon raskida sa Aneli, Janjuš se vratio da je IZVREĐA: Ti si bolesnica - strašne reči joj uputio

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 21:03

Nakon raskida sa Aneli, Janjuš se vratio da je IZVREĐA: "Ti si bolesnica" - strašne reči joj uputio

Neverovatne reči zatresle kuću

Nakon sukoba u Rehabilitaciji, Aneli Ahmić pobegla je od Marka Janjuševića Janjuša u pab ,,Prijatelji", gde je plakala pred ostalim cimerima koji su se zatekli tu. Janjuš je nastavio da je prati u stopu, te počeo da je torturiše zbog njenog sindroma žrtve, koji poseduje, kako i on sam tvrdi.

Aneli je pokušala da se odbrani od Janjuševića, da se skloni od njega, ali on je počeo da je ponižava pred svima, te ju je nazvao bolesnom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Što si sad sela ovde da plačeš? Šta glumiš? Što kmečiš - upitao je Janjuš.

- Šta da radim? Reci mi? Šta ja da radim? - viknuila je Aneli.

- Šta da je upaljač za koji si rekla da je tvoj od nekog s kim nisam dobar, pa da ispadne da moja devojka krade upaljače. Oni tebi gaćice kradu, pa ti moraš upaljače. Čuješ li ti mene? - kazao je Janjuš.

Ko tebe vređa? Ko te vređa? - provocirao je Janjuš.

- Jedino što znate da kažete je da ja glumim žrtvu - kukala je Aneli.

- Tako izgledaš devojko! Ti si bolesna druže! Ti kmečiš! Kaže da joj kradu gaće! Treba neko da mi j*be mozak zbog upaljača! Je l' to treba? - nastavio je Janjušević.

- Imaju pravo i drugi da ti kažu da si folirant, je l' ti svejedno što ti to govore? Sram te bilo! Ti mene napadš, jer sam ti rekao! Ima da ti se derem! Ko si ti da ti se ja ne derem, kad sam ja u pravu? Ja se ne erem na tebe, na najmanje što se ovde desilo? Ko ti je rekao da ćutiš, kada ti neko nešto kaže? Imaš pravo da govoriš! Znaš li kad ćeš biti sa mnom? Nikada dok kradeš! Da te volim najviše na svetu... Idi kradi! Ti si rekla da ćeš i ti početi da kradeš! Jesi li ti bolesna druže? - odbrusio je Janjušević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.