Nakon psihičkog KOLAPSA, Bojan Tomović u ljubavi - evo koliko godina mlađu devojku je uspeo da obori s nogu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 11:25

Nakon psihičkog KOLAPSA, Bojan Tomović u ljubavi - evo koliko godina mlađu devojku je uspeo da obori s nogu

Blistaju!

Bojan Tomović vratio se na scenu nakon duge medijske pauze.

Medjutim, pored slušanih pesama, ono što je posebno zanimljivo jeste Tomovićev privatni život, koji je oduvek privlačio pažnju medija.

Kako domaći mediji pišu, Bojan se na snimanju svog novog spota na prvi pogled zaljubio u manekenku, pa je odmah krenuo u akciju i zaprosio je, iako je tvrdio da se nakon razvoda nikada više neće ženiti.

Kako izvori bliski pevaču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrde, Bojan se toliko zaljubio da je spreman da se zbog ljubavi odseli iz Crne Gore i preseli su u Novi Sad, gde inače živi nova izabranica kontroverznog pevača.

Po svemu sudeći par deluje srećno i zaljubljeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) BOJAN TOMOVIĆ ZAPROSIO 14 GODINA MLAĐU MANEKENKU: "Zaljubio se, spreman je da se zbog nje odseli iz Crne Gore", ovo su detalji

Izvor: Blic, 23.Okt.2023

Bojan Tomović, pevač iz Crne Gore, posle višegodišnje pauze vratio se iz medijske ilegale i priprema povratak na scenu na velika vrata, a sada su isplivale tvrdnje da je srećno zaljubljen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.