Nakon pomirenja sa svekrvom i zaovom, Anastasija Ražnatović NAPUSTILA porodični dom: Sve obelodanila javno

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 23:41

Nakon pomirenja sa svekrvom i zaovom, Anastasija Ražnatović NAPUSTILA porodični dom: Sve obelodanila javno

Zasluženi odmor.
Mlada pevačica i ćerka naše folk dive, Anastasija Ražnatović, uživa u Španiji sa svojim suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njegova porodica im je velika podrška.
Kako su mediji pisali nedavno, ona u jednom periodu nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom Oliverom i zaovom Vanjom, a kako je "Blic" skoro pisao, došlo je do dugo očekivanog pomirenja.
Nemanja i Anastasija žive svoju idilu, a sada je Sevilju u kojoj živi Gudeljeva porodica, Cecina ćerka napustila, što je podelila na društvenim mrežama, gde je izuzetno aktivna.
Supruga fudbalera iskoristila je slobodne dane i otišla u Barselonu, a kadrove iz jednog od najlepših gradova Španije objavila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.