Nakon odmora ponovo nastupa: Ivana Selakov zabavljala Nišlije

Izvor: Svet, 17.Nov.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon odmora ponovo nastupa: Ivana Selakov zabavljala Nišlije

Na najpopularnijem niškom mestu za noćni provod, protekle subote, nakon kračeg predaha od brojnih nastupa i medijske gužve, nastupila je atraktivna mlada pevačica, Ivana Selakov.
Niška najpoznatija i najluksuznija diskoteka, pružila je uz Ivanu Selakov ono što se očekivalo, da atmosfera, kao i uvek, bude vrhunska, i da gosti beskrajno uživaju u kvalitetnoj muzici, prijatnom ambijentu i jedinstvenoj energiji.

„Grad, grad“, „Pobediću bol“, „Mesec dana“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << „Daleko si“, „Uradi mi to“, samo su neki hitovi Ivane Selakov uz koje su đuskali i pevali brojni mladi žitelji Niša i okoline, koji se tradicionalno vikendom okupljaju u centralnoj gradskoj diskoteci, a čuli su se i hitovi drugih pevača naše muzičke scene, koje Ivana u svojoj interpretaciji savršeno izvodi.
Ivana Selakov inače je dugo sarađivala sa Cecom Ražnatović, a bila i članica grupe “Beauty Queens” sa kojima je 2007. godine nastupala na Evroviziji zajedno sa Marijom Šerifović i tako prvi put donela pobedu Srbiji na Evroviziji. Od 2009. godine Ivana nastupa kao solista, a 2010. je objavila i svoj prvi album “Uradi mi to” za Grand produkciju, koji je publika neočekivano dobro prihvatila.
Danas je jedna od klupski najtraženijih pevačica, koja na svojim nastupima pruža uživanje za sva čula.




Autor: Mario Badjuk, Life Content
Foto: Miki Jevtović, Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.