Nakon natpisa o raskidu sa Aleks, Car je uhvaćen u društvu ove osobe koja je obeležila Zadrugu 6

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 12:23

Nakon natpisa o raskidu sa Aleks, Car je uhvaćen u društvu ove osobe koja je obeležila "Zadrugu 6"

Svi spekulišu da su njih dvoje raskinuli, evo sa kim provodi vreme.

Nakon što je rijaliti sferu opet uzbudila vest da su se Filip Car i Aleks Nikolić otpratili sa Instagrama i da je pobednica "Zadruge 6" obrisala zajedničke slike sa Filipom na ovoj društvenoj mreži, mediji i grupe fanova su puni natpisa da su omiljeni par šeste sezone Zadruge raskinuli.

Ove spekulacije su iznenadile mnoge, s obzirom da su samo nekoliko dana ranije pričali da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ljubavi i da Car sve radi kako bi sam dozidao sprat na kući u Crikvenici koju je trebao da dovrši do dolaska na svet njihove zajedničke ćerke.

Iako se nijedno ni drugo nisu oglašavali ovim povodom, Car je usnimljen u društvu svog najboljeg prijatelja Bruna Uremovića. Bruno je neposredno obeležio učešća u Zadruzi kao podrška Cara. Publika je vrlobrzo zavolela Bruna.

Publika je sa velikim nestrpljenjem čekala da se Bruno oglasi i da prokomenatriše Careve nove dogodovštine dok je trajala Zadruga. On je komentarisao i njegovu turbuletnu vezu sa Dalilom Dragojević, ali i vezu sa Aleks Nikolić. Mnogi su tumačili Brunova oglašavanja kao opšti stav Crikvenice i Carevih roditelja koji su se uvek držali podalje od imaginarijuma u Šimanovcima te nsiu bili voljni da pričaju za medije.

I Bruno je uvek bio konkretan. Stajao je uvek na strani svog prijatelja Cara ali nije želeo da napada i vređa druge učesnike rijalitija, ali ni da iskoristi rijaliti pozadinu svog druga te da pokuša da se proslavi u javnosti.Brunoi je ostao uvek samo verna podrška i dobars prijatelj, a dobro je poznato da su mnoge starlete koje su bile u okolini Cara želele da dođu do Bruna, ali je on bio nezainteresovan za takve devojke i pored sebe ima devojku koja je lepša od svih njih. Što bi se reklo, Bruno je bio podrška za poželeti.

Bruno je svoje fanove obradovao time što je podelio stori na kome se nalazi na večeri sa Filipom. Na kratkom snimku se vidi kako večeraju i uživaju. Ne znamo da li su pričali o Aleks ali nesumnjivo da Bruno pruža podršku svom najboljem prijatelju kao i do sada.

Srbija Danas/Filip Car

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.