Nakon najavljenog ULASKA Mioninog bivšeg, oglasila se Vanja - Ša će PREBLEDETI zbog ovog SAOPŠTENJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 21:04

Nakon najavljenog ULASKA Mioninog bivšeg, oglasila se Vanja - Ša će PREBLEDETI zbog ovog SAOPŠTENJA

Ona je poslala Mioni direktnu poruku.

Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, supruga učesnika rijalitija "ElitaNenada Aleksića ŠaVanja Aleksić, uputila je brutalnu poruku, koja se sumnja da aludira na vanredno ubacivanje Stanislava Krfoka, bivšeg dečka njegove trenutne devojke Mione Jovanović.

Vanja Aleksić je putem svog profila na Instagramu javno uputila poruku Nenadovoj devojci Mioni Jovanović koja je izazvala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliku pažnju javnosti.

Ako si ti svog dečka varala, ja svog tadašnjeg muža nisam! Mala, nemoj previše da letiš. Šaljem pozdrave - poručila je Vanja putem svog profila na Instagramu.

Ova poruka izazvala je brojne spekulacije i tumačenja među pratiocima na društvenim mrežama, a mnogi su je protumačili kao aluzdiranje na vanredno ubacivanje Stanislava Krfoka u rijaliti "Elita", koje je najavljeno za večeras.

Nakon što je Vanja Aleksić objavila ovu poruku, javnost je burno reagovala, izražavajući različite stavove i mišljenja o ovom događaju. Mnogi su osudili brutalnost poruke, ističući da takav vid komunikacije nije primeren, dok su drugi podržali Vanju u njenom izražavanju, a ipak sve najviše zanima da li Vanja preko Stanislava šalje neku poruku Mioni i Ša i da li će im on to preneti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.