Nakon lupanja automobila: Svi detalji TAJNOG POZIVA Ljupke i generala Simića!

Izvor: Tracara.com, 31.Okt.2020, 01:09

Nakon lupanja automobila: Svi detalji TAJNOG POZIVA Ljupke i generala Simića!

Pošto joj je istekla kazna zabrane prilaska generalu Simiću kojem je uništila kola u naletu besa i ljubomore, Ljupka Stević je trebalo da se nađe sa njim i sve raspravi na malo mirniji način. Međutim, u međuvremenu ga je potpuno precrtala i sada se misli da li da ga uopšte i pozove, a kamoli da sedne s njim i dozvoli mu da je pogleda u oči! „Čuli smo se nedavno. U pitanju je papirologija. Čula sam se i sa advokatima. On me je zvao i pitao me je da li je sve okej. Najjače je što >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ja baš ništa tada nisam osetila, nisam imala apsolutno nikakav osećaj. Nisam znala kako ću da reagujem, ali sam srećna, jer baš nikakav osećaj nisam imala!“ kaže Ljupka. „Razmišljala je šta će i kako će kada istekne zabrana. Pribojavala se svoje reakcije i emocija, ali se onda desio poziv i to je on nju zvao, bila je hladna i vrlo je rezervisano sa njim razgovarala. Rešavali su neku papirologiju, uopšte nisu pomenuli situaciju koja ih je zadesila, ma Ljupka mu nije dala prostora da pomene bilo šta.“ „Trebalo bi i da se vide, on je to napomenuo, ali mu je ona rekla da će se sastati u prisustvu advokata. Ne želi da pokreće uopšte to što je bilo, dobro se oseća, nije više utučena, čvrsto je rešila da mu se ne vraća i ne planira da mu daju šanse, čak ni da joj se pravda,“ ispričala je Ljupkina bliska drugarica i dodala: „Mnogo je povredilo što je nakon svega javno tražio oproštaj od supruge! Ponizio je! Ona se sada bavi svojom karijerom, planira da traži i drugi stan kako je ovaj više ne bi podsećao na njega… „ „Okrenula je novi list i živi novim životom! Počela je da izlazi i da se provodi… Možda se  Sima nadao da će ona da poklekne i oprosti mu, ali od pomirenja nema ništa!“ zaključila je. The post Nakon lupanja automobila: Svi detalji TAJNOG POZIVA Ljupke i generala Simića! appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

UDAJE SE LJUPKA STEVIĆ?! Obrt u priči pevačice i generala nakon isteka zabrane prilaska?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020

Samo da se odluči...Pevačica Ljupka Stević, kojoj je nedavno istekla zabrana prilaska bivšem partneru generalu Dragiši Simiću, trenutno čeka da vidi kako će se odvijati njen slučaj. Ljupka je otkrila da sa Simićem komunicira isključivo preko advokata i da joj je general poslao samo jednu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.