Nakon informacije da ULAZI u Zadrugu 7 oglasila se Zlata Petrović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 11:09

Nakon informacije da ULAZI u "Zadrugu 7" oglasila se Zlata Petrović!

Svi bruje samo o ovoj informaciji!

"Zadruga 7" nam je sve bliža, a već uveliko se spekuliše o potencijalnim takmičarima. Produkcija ne časi časa i pregovori sa mnoštvom kandidata traju, a budući da nova sezona nosi prefiks "elita" jasno je da se samo ozbiljni rijaliti igrači i ozbiljne zvezde kontaktiraju.

U medijima se pojavila vest da će učesnice od jeseni biti i čuvene pevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska. Tim povodom je portal SrbijaDanas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kontaktirao Zlatu i iz prve ruke smo dobili informaciju.

- Dragi moji, to nije istina! Veliki pozdrav - bila je kratka i jasna pevačica u izjavi za portal SrbijaDanas i time otklonila svaku sumnju koja se ticala njenog potencijalnog ulaska u Belu kuću.

Podsetimo, nova sezona najpopularnijeg rijaliti programa startuje ove jeseni, a nagradni fond je bogatiji više nego ikada. Drugoplasirani i trećeplasirani takmičar, osvajaju po 50.000 evra, a pobednik basnoslovnih 100.000 evra. Ko će se sve naći na imanju u Šimanovcima, ostaje nam da strpljivo sačekamo i vrlo brzo saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.