Nakon glasina da je Aleksandra Prijović U DRUGOM STANJU, oglasila se njena majka Borka Jedva čekam

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:33

Nakon glasina da je Aleksandra Prijović U DRUGOM STANJU, oglasila se njena majka Borka "Jedva čekam"

Nema veće sreće za baku od kuće pune unučića.

Borka Mihajlović oglasila se nakon priče da je njena ćerka Aleksandra Prijović u drugom stanju.

Priče su krenule tokom Aleksandrinih koncerata u Osijeku, gde je pokazala nešto veći stomačić, te su spekulacije krenule da se šire brzinom svetlosti.

Međutim, njena majka ističe da od drugog unučeta za sada nema ništa.

Ne. Ne... Daj Bože, ja bih volela! Jedva čekam, ali zasad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa od toga - istakla je Borka za 24sata.hr.

Podsetimo, Aleksandra je godinama u skladnom odnosu sa Filipom Živojinovićem, sa kojim ima sina Aleksandra. Njen vrtoglavi uspeh poslednjih meseci izuzetno je medijski propraćen, a Prija i u Srbiji i dijaspori niže koncertne uspehe, a poslednji su nastupi u Osijeku, kojih je čak bilo pet.

Iznenadni gost pete večeri bio je popularni reper Igor Panić Nući, koji se pridružio Aleksandri na sceni u izvođenju njegovog hita, koji je snimio sa pevačicom Sanjom Vučić, "Đerdan."

Koncert održan u Osijeku bio je ispunjen specijalnim trenucima i iznenađenjima. Posebno je bilo oduševljenje publike kada se Aleksandra majka, Borka Mihajlović, pridružila njoj na sceni. Pored toga, veče je obeleženo serijom iznenađenja, dodatno doprinoseći uzbuđenju događaja.

Iako se spektakl u Osijeku završio, turneja "Od Istoka do Zapada" će se nastaviti u drugim gradovima Hrvatske. Izražavajući zahvalnost i najavljujući predstojeće nastupe, Aleksandra je otkrila:

- Hvala vam na ljubavi, hvala vam na gostoprimstvu. Proveli smo divno vreme u ovom gradu, i u tom duhu, imam sreću da najavim da su ulaznice za koncerte u Rijeci 14. aprila i Varaždinu 26. aprila upravo puštene u prodaju. Jedva čekam i još jednom hvala vam na divnoj energiji. Jedva čekam da se vratim u ovaj grad. Turneja se nastavlja, volim vas sve, i hvala vam iz dna srca - rekla je Prijovićka.

Koncert u Osijeku takođe je bio ulepšan prisustvom brojnih kolega koji su došli da podrže Aleksandru, uključujući Bobana Rajovića, Voyage, Radu Manojlović, Anu Bekutu i Nuccija. Njihovo prisustvo dodalo je proslavljenom štimungu večeri.

Srbija Danas/24sata.hr/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.