Nakon drame u Šimanovcima UDALJENA SA KAPIJE: Miljana Kulić po hitnom postupku poslata kod Marije u Niš

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 00:50

Nakon drame u Šimanovcima UDALJENA SA KAPIJE: Miljana Kulić po hitnom postupku poslata kod Marije u Niš

Svi detalji ugledali su svetlost dana.

Nakon što je hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana iz rijaliti programa "Elita" zbog nasilničkog ponašanja, Miljana Kulić se trenutno nalazi u vozilu i već uveliko je na putu ka porodičnoj kući u Nišu kako saznaju domaći mediji.

Naime, kako mediji prenose, kontroverzna Nišlijka se pojavila na kapiji, kako bi uzela lične stvari u pratnji pripadnika obezbeđenja, koju je je sprovelo po imanju u Šimanovcima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatim krenula kući nakon što je sa pomenute kapije udaljena.

- Miljana je već uveliko na putu ka Nišu. Uzela je šta je imala u Šimanovcima, spakovala se i krenula kući. Planira da pronađe Zolu u Beču, čula se odmah s njim nakon što je diskvalifikovana, ali kako Marija neće ni da čuje za njega, pitanje je da li će je uopšte primiti u kuću! Ona planira samo da pokupi neke stvari i odmah krene za Austriju. Ne može da izdrži bez Zole - otkriva izvor za medije.

Dakle, Miljana se trenutno prema pisanju medija nalazi na putu za Niš i ide kod mama Marije u porodičnu kuću.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.