Nakon današnjeg SKANDALA u Eliti: PAKET iz spoljnog sveta došao u Šimanovce samo zbog NJEGA Samo čekamo da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 18:30

Nakon današnjeg SKANDALA u "Eliti": PAKET iz spoljnog sveta došao u Šimanovce samo zbog NJEGA "Samo čekamo da..."

Predivan gest.

Oči svih gledalaca danas su bile uprte u Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića.

Neverovatno divljanje i neprimeren rečnik repera nije nešto što nije već viđeno, ali se mnogi pitaju čime je mladić baš takvo ponašanje zaslužio od čoveka koji po godinama može da mu bude otac.

Nakon što je ovonedeljni vođa stao između njih dvojice, Uroš se povukao da ne bi navukao još veći gnev vremešnog dečka Mione Jovanović.

Primetno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je Stanić klonuo otkad su se Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić pomirili. Sa bivšim košarkašem više ne provodi vreme kao što je provodio pre, a publika često komentariše kako to nije fer, jer se Uroš iskreno potrudio da Marko dobije džek- rasela, psa kog je oduvek želeo. I dobio ga zbog njegovog truda.

Ali, posle kiše dođe duga. Jedna lepa stvar čeka Uroša, fanovi se nadaju što pre. Naime, na adresu imanja u Šimanovcima poslat je velikodušan paket za nekadašnjeg medicinskog radnika. Slatkiši, kozmetika, patike i odeća uredno su zapakovani, a na fan stranici Uroša Stanića osvanuo je Instagram stori gde se potvrđuje da je paket u Šimanovcima, i da je samo pitanje momenta kada će ga uneti.

Pošto je evidentno da Uroš kuburi sa stvarima, nema sumnje da će ga ovo iskreno obradovati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.