Nakon  brutalnog S*KSA Đeksona i Mine, oglasila se njena majka Ivana: ovo je poručila svojoj ćerki!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon brutalnog S*KSA Đeksona i Mine, oglasila se njena majka Ivana: ovo je poručila svojoj ćerki!

Stara ljubav zaborava nema.

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson sinoć su u Zadruzi napravili pravi haos. Đekson je ušao rijaliti kao gost na žurci, a Mina mu se veoma obradovala, te se cele večeri nije odvajala od njega. Oni su se u jednom trenutku osamili u hotelu gde je sve prštalo od strasti, pa su tako imali seks prvo u tuš kabini, a zatim i u sobi, na krevetu.

JOŠ JE BILA ZADIHANA: Posle s*ksa PRED SVIMA, Lepi Mića je prišao Krunićki i rekao joj... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

Očigledno je da među njima još postoje neke emocije, a to misli i Minina majka, Ivana Vrbaški, koja je za portal Pink.rs dala svoje viđenje ove situacije:

- Pa to je bilo za očekivati (smeh). Videli smo svi sinoć da je ona bila presrećna kada je ugledala Đeksona, nije se odvajala od njega cele večeri i ono što su radili nije ništa loše, bolje da vode ljubav nego rat - rekla je Ivana i dodala:

- Mogu Đekson i Mina da pričaju šta hoće i da se pretvaraju da su ravnodušni jedno prema drugom, očigledno je da nije tako i da su osećanja među njima jaka. Ona može da ima jednog, drugog, trećeg, Đekson je taj koji je njoj najvažniji, može da se pretvara koliko hoće, nju sve tamo podseća na njega, svi znamo kakvi su oni bili u Zadruzi 1. Nju osuđuju Miljana i Marija što stalno menja momke, pa šta, nek' je ona meni živa i zdrava - rekla je Ivana.

Minin i Đeksonov seks možete videti ako kliknete na OVAJ LINK.

LUDNICA! Miki otkrio ŠOKANTNU ISTINU o Kiji! "Kad bih mogao da UMREM!" Strašno! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.