Nakon bajkovitog izdanja, Aleksandra Prijović uskočila u MOĆNU kombinaciju i zapalila Niš (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 01:18

Nakon bajkovitog izdanja, Aleksandra Prijović uskočila u MOĆNU kombinaciju i zapalila Niš (FOTO)

U ovaj detalj gledali svi.

Mlada muzička zvezda, Aleksandra Prijović večeras je napravila pravi spektakl u Nišu.

Pevačica je, kao za svaki koncert, i večeras spremila nekoliko odevnih kombinacija, te je nakon duge zlatne haljine i izazovnog crnog kombinezona "uskočila" u novo moćno izdanje.

Prija se, nakon pomenutih kombinacija, pojavila u pink odelu koje joj je savršeno pristajalo, a bilo je i više nego neobičnog kroja, sa otvorenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << leđima, što je svima privuklo pažnju.

Takođe, upečatljiv je bio i crni veliki pojas, kao i ogromne naramenice.

Podsetimo, Aleksandra je pre koncerta u Nišu, pored koncerata u beogradskoj Štark areni, održala i tri koncerta zaredom u Sarajevu:

- Sarajevo, hvala za tri nezaboravne noći! Volim vas! Sada je na redu Niš, jako se radujem i sigurna sam da ćemo uživati - poručila je ona uz kadrove sa koncerta, a veliki broj fanova joj je pisao da će njene koncerte pamtiti još dugo jer je atmosfera bila sjajna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.