Nakon ŽESTOKE svađe, Luna PROGOVORILA o odnosu sa Markom - BLAM ME JE DA IZAĐEM ODAVDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon ŽESTOKE svađe, Luna PROGOVORILA o odnosu sa Markom - BLAM ME JE DA IZAĐEM ODAVDE!

Raspravili!

Luna Đogani i Marko Miljković su se tokom prethodne noći žestoko posvađali, i to zbog toga jer je Miljković mahinalno uhvatio blogerku za vrat, što je ona shvatila pogrešno. Naime, Đoganijeva ima utisak da se Marko ophodi prema njoj kao prema keru.

Dok je trajala emisija na radio Amneziji, njih dvoje su rešili da porazgovaraju o svom odnosu i pokušaju da reše nesuglasice.

- To je u tvojoj glavi. Rekla sam ti: "Ljubavi nemoj to da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radiš". "Iznervirala sam se kada mi je Mina rekla za s*ks, svi komentarišu naš s*ks - rekla je besno Luna.

- Nervozna si bila celo veče, ja sam bio opušten celo veče. To je bilo pre toga pet minuta. Samo si skočila. Kako to ljubavi i to drčno obraćanje idu zajedno? - dodao je Miljković.

- Nisam bila drčna. Rekla sam ti: "Ljubavi, nemoj to tako da radiš", a ti si mi rekao da igram sama. Pa šta, ja sam došla sama da igram, je l' to? - upitala je Luna Miljkovića.

- Zameraš meni što sam ovako pokazao rukom. Tvoja osećanja onako kako si se osećala ti sinoć, to ne ide sa ono tvoje "ljubavi" - prebacio je Miljković svojoj devojci.

- Blam me je zbog ovoga, ovo je katastrofa. Je l' ti lakše da ja kažem da sam ja kriva? Iznervirala sam se zbog s*ks zbog onoga što mi je Mina pričala. S*re mi se od ovoga, ide odmah vređanje. Blam me je da izađem odavde - žalila se blogerka Marku, dok ju je on smirivao.

Nakon ove rasprave pao je poljubac i zagrljaj, a Luna i Marko su odlučili da se ne obaziru na negativne strane svoje veze, već da razmišljaju pozitivno.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.