Nakon VRELOG SNIMKA učesnice Parova sa poznatim biznismenom, ona je skroz NESTALA! Evo kako sada izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 22:45

Nakon VRELOG SNIMKA učesnice "Parova" sa poznatim biznismenom, ona je skroz NESTALA! Evo kako sada izgleda

Ne odustaje od luksuznog načina života.

U javnosti je nastala prava pomama kada je javno objavljen po*no snimak učesnice rijalitija i to bez cenzure.

Iako je tvrdila da sa biznismenom Dejanom Popovićem nema ništa, usred rijalitija "Parovi" javno su emitovani intimni snimci na kojima je Kristina Spremo i to upravo sa njim.

A post shared by @kristina_spremo89

Naime, januaru 2017. godine se pojavio njihov porno snimak koji je pušten u „Parovima“. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On je nastao dok je Dejan bio u vezi sa modelsicom Anastasijom Buđić.

A post shared by @kristina_spremo89

Cela javnost je tada pričala o ovom snimku, a snimak je totalno raskrinkao sve njene laži. U poslednje vreme Kristina Spremo nije mnogo aktivna u javnosti, ali jeste na društvenim mrežama. Tu se vidi da ne odustaje od luksuznog stila života.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.