Nakon TRAGIČNOG gubitka prvog deteta SRPSKA influenserka PONOVO u drugom stanju: Plačem...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 22:49

Nakon TRAGIČNOG gubitka prvog deteta SRPSKA influenserka PONOVO u drugom stanju: "Plačem..."

Oglasila se na svom Instagramu.

Srpska Tiktokerka Marija Mandić, tokom prethodne godine prošla je kroz pakao kada je rodila mrtvorođenu bebu. Naime ona je tada navela da je dete umrlo u stomaku, ali da je za nju uzrok nepoznat.

Međutim, Marija se sada oglasila na svom Instagramu i pratiocima obelodanuila predivne vesti.

Mandićeva, je podelila fotografiju svog trudničkog stomaka, a potom je usledila lavina predivnih komentara.

- "Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li je ovo nešto najlepše što sam danas videla?", "Čestitam. Predivno", "Baš si me obradovala. Svu sreću ti želim", "Ja lepšu sliku nisam videla danas", "Plačem, ali plačem od sreće" - samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod Marijine objave da je opet u drugom stanju.

A post shared by maka (@marijamandic58)

Podsetimo se, Marija Mandić javno je govorila o tragediji koja joj se desila kako bi pružila podršku svim ženama koje su prošle kroz isto.

- U katastrofalnom sam stanju, teško je pa je teško. Sada ću ispričati sve što imam, što se povlačenja sa društvenih mreža sama ću o tome odlučivati, nemojte to da komentarišete. Hoću da kažem trudnicama da se ne plaše, da ne slušaju tuđe priče. Ja sam imala zakazano CTG 13. a 15. mi je bio termin porođaja. 12. sam bila u selu, sve je bilo dobro, beba se mnogo pomerala i tu noć je bilo sve okej. Ujutru sam došla na CTG, a beba se taj dan nije pomerala, nisu mogli da je nađu. Dali su mi slatko, misleći da se beba sakrila ali se tada ništa nije desilo - rekla je Marija u videu objavljenom na TikToku .

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.