Nakon SVAĐE Jovane i Stefana, oglasio se Osman! Evo šta misli o situaciji koja se dogodila i šta ga je IZNERVIRALO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 22:39

Nakon SVAĐE Jovane i Stefana, oglasio se Osman! Evo šta misli o situaciji koja se dogodila i šta ga je IZNERVIRALO!

Nije časio časa!

Zadrugari se trude svim silama da povrate "otete" učesnike. Kako su svi napeti i pokušavaju svim silama da vrate svoje drage osobe, malo- malo izbije neka svađa u Beloj kući.

Tokom današnjeg izazova koji su imali gde su zalagali stvari, došlo je do rasprave preko televizora između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića.

Naime, Stefan je zamerio Jovani što se nije više potrudila oko stvari za otkup, a ona nije mogla da izdrži, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je plakala i urlala po kući.

Osmanom Karićem, Stefanovim ocem, kako bismo videli kako on gleda na današnju situaciju i da li misli da će ovo sve uticati na dalji odnos mladog Karića i Jovane.

Osman Karić, Stefanov otac, otkrio je kako gleda na današnju situaciju između njegovog sina i Jovane i da li misli da će ovo sve uticati na dalji njihov odnos.

- Pomno sam ispratio sve, kao što uvek i radim. Mislim da se Stefan jeste iznervirao, ne zbog postupka već Jovaninim naglašavanjem dok je govorila i nabrajala stvari kojih se odriče zbog ljubavi koju verovatno ima prema njemu. Opet mislim da i Stefan traži dlaku u jajetu i traži od nje da misli i razmišlja kao on. Stefan mora da shvati da postoje razlike između ljudi, postoji između braće, a kamoli ljudi koji su u vezi i na neki način se još uvek upoznaju. Ovog puta neću stati na njegovu stranu, naprotiv, uputiću mu kritike. Još nešto, Stefan ume često da pukne pa ishitreno i u besu i nezadovoljstvu kaže i što treba i što ne treba, ali se kasnije pokaje, što baš nije za pohvalu. Mislim da im ovo na vezu neće uticati, razlog tome je obostrana ljubav - siguran je Osman.

Objavu dijeli Osman Karic (@karic_osman)

Da li je u pravu ili ne ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ko je vaš favorit u "Zadruzi 4"?

Choices Kristijan Golubović

Miljana Kulić

Kenan Tahirović

Rialda Karahasanović

Stefan Karić

Jovana Ljubisavljević

Milan Janković Čorba

Maja Marinković

Marko Janjušević Janjuš

Filip Car

Sandra Rešić

Nenad Aleksić Ša

Marko Đedović

Aleksandra Nikolić

Jovana Tomić Matora

Fran Pujas

Paula Hublin

Nenad Lazić Neca

Sanja Stanković

Milica Kemez

Bora Santana

Dragana Spasojević

Mišel Gvozdenović

Kristina Spalević

Teodora Bilanović

Lepi Mića

Ermina Pašović

Nadica Zeljković

Mina Vrbaški

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

"SMEĆARKE ME BUDE!" Tek što je otvorila oči Maja počela da URLA na Janjuša, a onda se umešao ON!

"SMEĆARKE ME BUDE!" Tek što je otvorila oči Maja počela da URLA na Janjuša, a onda se umešao ON!

Stefan Karić Jovana Ljubisavljević Osman Karić rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream


Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.