Nakon SOČNIH POLJUBACA bacili karte na sto! Anđelo i Ivana progovorili o VEZI, a onda se umešala Sanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 08:12

Nakon SOČNIH POLJUBACA bacili karte na sto! Anđelo i Ivana progovorili o VEZI, a onda se umešala Sanja

Ne želi obavezu!

Ivana Marinković i Anđelo Ranković ljubili su se u garderoberu nakon žurke, a tema njihovog odnosa pokrenuta je za Crnim stolom tokom emisije "Pitanja gledalaca".

- Ljubio si se sa Ivanom, bili ste u krevetu, da li ste vas dvoje zajedno?

- Da, ljubili smo se, ali nismo zajedno. Ja nemam problem sa tim da skupim m*da i da se borim za svoju devojku, ali od samog starta ja sam rekao svoj stav, ja ovde ne želim da ulazim u vezu samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih ušao u vezu. Meni je Ivana super devojka, bežim od veze sa njom i ona znam, samo iz razloga što sam rekao od samog starta da ne želim obavezu i da spremam ručak, doručak i večeru, ovde sam individua za sebe. Kada budem osetio da je to - to i 100% sa moje strane, tada ću gledati samo nju. Prija mi ona kao devojka i realno, ona je jedina osoba i najmirnija je za vezu od svih devojaka, što bih ja i želeo za vezu, ali eto, moj stav je da još nisam spreman za vezu ovde. Mi smo razgovarali, pitala me je šta može da bude od cele naše priče, ja sam nju pitao da li je zaljubljena u mene, rekla je da jeste. Nijednoj devojci, sigurno njoj nije super da bude zaljubljena u momka sa kojim se poljubi, a da on beži od veze, mi smo pričali, ona zna sve to. Ne mogu da pobegnem od toga kada smo u garderoberu, ali ne bi bilo ni fer, bar tako mislim, mislim da bi veće zavlačenje bilo da mi budemo u vezi, a da posle nedelju, dve, mesec dana kažem suprotno - rekao je Anđelo.

- Ja znam kakav on ima stav o tome. Ni on, ni ja ne potenciramo vezu, meni znači što mi komuniciramo. Meni je najbitnije da imamo kontakt, on je jedina osoba koja mi se sviđa, ja nijednu osobu nisam pogledala od kada sam počela da imam komunikaciju sa njim. Nijednog dečka nemam, što se tiče veze kada bude se osetio taj trenutak, mi ćemo ući i to je to - dodala je Ivana.

Sanja Stanković, koju su mnogi povezivali sa Anđelom, umešala se tokom ove teme, a onda je Tara Simov prekinula i otkrila detalje razgovora sa Rankovićem.

- Ja sam njega pitala zašto ne proba vezu, on mi je rekao da nije zaljubljen, rekao mi je da mu je lepa, privlačna, možda mu je potrebno da provedu vreme zajedno. On mi je rekao šta ako ne klikne posle toga, Anđelo je meni rekao

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.