Nakon POLJUPCA SA MUŠKARCEM karijera mu krenula uzlaznom putanjom: Ovo niste znali o voditelju PZE24

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 23:02

Nakon POLJUPCA SA MUŠKARCEM karijera mu krenula uzlaznom putanjom: Ovo niste znali o voditelju "PZE24"

Slaven priznao da je za njega ovo bio veliki izazov.

Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, Slaven Došlo, voditelj je "Pesme za Evroviziju 2024", a u društvu voditeljke Dragane Kosjerine prati tok ovog muzičkog takmičenja.

Došlo se istakao po brojnim ulogama u domaćim serijama i filmovima, a najviše se o njemu pisalo nakon gej poljupca u filmu "Pored mene".

Slaven je glumio u strastvenoj sceni sa kolegom Nikolom Glišićem, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom prilikom progovorio je o ulozi mladog homos*ksualca Lazara.

- Bila mi je frka od mog lika u prvom delu. Jer je bio taj gej poljubac. Stalno smo u nekom osećanju nedostatka na ekonomskom nivou, pa nešto kao čuvamo, i ako se nešto novo pojavi, ako treba neko novo viđenje da se uvaži, to je problem. Plašio sam se kakve će reakcije biti tada. Bio sam zabrinut, plus mi je to bio prvi film. Posle su me zvali za sve gej uloge koje postoje u Srbiji verovatno, što je okej, ali s druge strane - svi žele da igraju ubice, a niko neće da igra gej osobu - priznao je svojevremeno mladi glumac.

Inače, Slaven je dobio veliki broj LGBT obožavaoca izjavivši za dnevne novine da nikakav problem ne bi imao da mu sin jednoga dana bude gej. U januaru 2016. izabran je najveću gej ikonu Srbije prethodne godine.

A post shared by Slaven Došlo (@slavendoslo)

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.