Nakon KRAHA BRAHA, David pružio PODRŠKU bratu Dejanu! EVO šta je URADIO ZA NJEGA i iznenadio mnoge! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 23:57

Nakon KRAHA BRAHA, David pružio PODRŠKU bratu Dejanu! EVO šta je URADIO ZA NJEGA i iznenadio mnoge! (FOTO)

Stao na stranu svog brata!

Kompletna javnost bruji o braku Dalile i Dejana Dragojevića, koji je doživeo krah zbog Filipa Cara.

Naime, Dalila je nedavno skinula burmu, a sinoć je javno poručila Dejanu da više nije njegova supruga i da se oseća potpuno slobodno da radi šta god poželi, te da je brak na papiru u tome neće sprečiti ili kočiti, što je dokazala i nekoliko sati kasnije.

Dalila i Car su vezu ozvaničili prvim poljupcem ispred pokrivača, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a zadrugarka nije mogla sakriti sreću ni pred Dejanom, koji i dalje ne može doći sebi i prihvatiti bolnu istinu.

Porodici Dragojević nije lako posmatrati ga u ovom stanju, a njegov brat, David, danima mu pruža podršku i na svom Instagram profilu.

Porodica je uz njega svim srcem, to je jasno, a David je na ovu temu imao da kaže samo jedno:

- Ne želim još ništa da komentarišem. A imao bih svašta da kažem - rekao je David kratko.

Dalila i Car neometano izašli iz svojih odaja i razmenjivali nežnosti pred zadrugarima, pa čak i u sred emisije, gde je Dejan ponovo doživeo krah i napustio Belu kuću.

Nakon svih lomova njegovog brata, danas je objavio sliku sa njim na svom Instagram nalogu, koja govori više nego hiljadu reči.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.