Nakon HAOSA OKO NASLEDSTVA oglasio se sin Laneta Gutovića - Ovo je njegova reakcija na sestrinu objavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 12:44

Nakon HAOSA OKO NASLEDSTVA oglasio se sin Laneta Gutovića - Ovo je njegova reakcija na sestrinu objavu

On je bio kratak i jasan.

Porodična drama oko nasleđa Laneta Gutovića uzburkala je javnost nakon što se njegova ćerka, Milica Gutović, oglasila na društvenim mrežama tvrdeći da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Spasoje Gutović, jedan od dvojice sinova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << legendarnog glumca, izjavio je da je video objavu svoje sestre u vezi sa nasledstvom svog oca, ali da ne želi da javno komentariše ovu temu.

S obzirom na javni interes za ovaj slučaj, očekuje se da će reakcije članova porodice Gutović biti dodatno praćene i analizirane.

- Video sam objavu, ali ne želim da komentarišem ništa vezano za tu temu. Hvala vam na razumevanju - kratko je rekao Spasoje za Večernje Novosti.

Podsetimo, Milica se nedavno oglasila putem Fejsbuk profila, gde je objasnila zašto se bori za nasledstvo:

- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu, što uopšte ne odgovara istini.

- Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktno dokumenti koji su podneti nadležnim organima - navela je u oglašavanju.

Srbija Danas/Večernje Novosti/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.