Nakon Breskvičinog DEBAKLA na protestima oglasio se i Vojaž - Reper bivšoj zadao UDARAC: Ta njena pesme je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 18:46

Nakon Breskvičinog DEBAKLA na protestima oglasio se i Vojaž - Reper bivšoj zadao UDARAC: "Ta njena pesme je..."

Njegov stav o protestima je potpuno jasan.

Sinoć je ispred zgrade "RTS-a", održan skup podrške Anđeli Ignjatović Breskvici. Njeni fanovi najavili su ovaj protest nekoliko dana ranije, a razlog tome jeste to što ova mlada pevačica nije uspela da pobedi na "Pesmi za Evroviziju" iako je imala najviše glasova publike.

Breskvica, je jednom prilikom izjavila da ako se neko oseća diskriminisano, te oseća da njegova volja nije ispoštovana i ima potrebu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobudni ona ne može da spreči.

Danas se povodom jučerašnjih dešavanja ispred "RTS-a" oglasio i popularni reper Mihajlo Veruović Vojaž. 

Podsetimo se, Breskvica i on, svoje karijere započeli su kao duo jer su tada bili u emotivnoj vezi. Međutim, nakon kraha njihove romanse svako je nastavio svojim putem.

Reper, je ranije istakao da je njegov favorit ipak Teya Dora i pesma "Ramonda", iako su njegovi najbliži saradnici autori Breskvičine numere "Gnezdo orlovo", a o protestu je imao jasan stav.

- Ne vidim da ima mesta za proteste, kako publika ima pravo glasa, isto tako treba da se uvažava i stručni žiri jer oni ipak tu ocenjuju muziku i sve drugo, ali profesionalno. Treba da se uvaži mišljenje i jednih i drugih - izjavio je Veruović u emisiji "Premijera - vikend specijal".

- Svakako, ko god da ode na Evroviziju, imaće moju podršku jer sam uvek uz Srbiju. Naravno, žao mi je što numera "Gnezdo orlovo" nije pobedila iako se meni više dopada "Ramonda". Znam ekipu koja je radila "Gnezdo" i ta pobeda bi svakako za njih bila odskočna daska za dalju karijeru - dodao je.

Vojaž, je još jednom potvrdio ko je bio njegov favorit, te rekao da sebe ipak ne vidi u ovakvoj vrsti takmičenja. On navodi da čak ne bi ni pokušao da se prijavi na "Pesmu za Evroviziju", jer to nije koncept u koji se on uklapa.

Srbija Danas/Youtube/Premijera - vikend specijal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.