Najspektakularniji šou program Ples sa zvezdama od subote 29. marta na Prvoj

Izvor: Prva.rs, 28.Mar.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najspektakularniji šou program "Ples sa zvezdama" od subote 29. marta na Prvoj

Da vam vikend protekne u plesnom zanosu potrudiće se vrhunski profesionalni plesači koji će ruku pod ruku stati uz naše glumce, sportiste, političare i muzičare i zanjihati se pred strogim sudijama. Smenjivaće se ritmovi sambe, tanga, džajva, rumbe, kvikstepa, ča-ča-čaa, valcera i paso doblea. Pred gledaoce Prve u subotu u 21.00 izaći će: Tanja Bošković, Milojko Pantić, Aleksandar Šapić, Milan Kalinić, Igor Lazić Nigor, Tanja Petrović, Lena Bogdanović, Saša Vidić, Ivan Mihailović, Tamara Paunović, Katarina Šišmanović, Vanesa Šokčić, Nikolija Jovanović i Nikola Nemešević Nemeš.

I iako je trema prisutna kod svih takmičara, producenti i koreografi su sigurni da će sve doći na svoje kada se upale reflektori. Blještava i bogata scenografija, vrhunska produkcija, sjajni kostimi i muzika koja se aranžira specijalno za ovo takmičenje samo su deo sjajnog šou programa koji je pred nama.I sve na prvi pogled izgleda lako i lepršavo, baš kao i sama igra. Ali iza scene nije baš tako. Takmičari su prolili mnogo znoja kako bi ponosno izašli pred sudije i milionski auditorijum. Bilo je i suza, povređenih stopala, padova, tuge zbog pogrešnih koraka, ali uvek su tu “dežurni krivci” koji čine da probe proteknu što lepše i u dobrom rasploženju. Zasluženi za dobru zabavu su uvek Nigor i Milan Kalinić, da smiri atmosferu kada ih umor savlada, a nervoza nadvalda tu je uvek Milojko Pantić, Tanja Bošković predano vežba i brzo usvaja svaki korak, kao i Tamara i Katarina.  Atmosfera je pozitivna, a učesnici se dobro slažu I kao svi profesionalci razmenjuju iskustva I pomažu jedni drugima. Da vas uvedu u svet plesa potrudiće se naši domaćini baletski igrač Aleksa Jelić, koji je bio jedan od favorita u muzičkom spektaklu  "Tvoje lice zvuči poznato" i voditeljka emisije "Žene" Irina Radović. Njih dvoje se uveliko pripremaju za novi projekat i hvataju korak jedno sa drugim.Takmičenje u standardnim i latino plesovima – “Ples sa zvezdama” koje se na malim ekranima održava u mnogim  zemljama sveta dolazi iz BBC produkcije pod nazivom „Strictly come dancing“  a najveću popularnost izvan Velike Britanije je stekao u Americi  pod nazivom „Dancing with the stars“ na kanalu ABC.
Šou se emituje na najvećim nacionalnim televizijama širom sveta i karakterišu ga visoki produkcijski standardi.Svaki korak takmičara pomno će pratiti fantastična četvorka, sudije šoua u sastavu: Konstantin Kostjukov, Nikola Mandić, Marija Prelević i Aleksandar Josipović.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ples sa zvezdama od sutra na Prvoj TV

Izvor: Story, 28.Mar.2014

Jedan od najpopularnijih šou programa u svetu - Ples sa zvezdama stiže i kod nas. Od 29. marta, svake subote i nedelje u 21.00 budite uz Prvu TV i uživajte u spektaklu kakav nije viđen kod nas...Ples sa zvezdama, foto: promo

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.