Najslobodnija naslovnica do sada: Voditeljka i glumac potpuno goli

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najslobodnija naslovnica do sada: Voditeljka i glumac potpuno goli

I sam časopis “Eskvajer“ opisao je novu naslovnicu kao najslobodniju do sada…
Komičarka Čelsi Hendler je serijom golišavih fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama pokazala da joj nije problem da pokaže “malo više“ kože, pa je zajedno sa glumcem Nikom Ofermanom pozirala potpuno nage zadnjice za poznati magazin.
Čelsi u seriji fotografija nije otkrila samo zadnjicu, već untar magazina nije imala problem da još jednom pokaže i nage grudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Par je pozirao po uzoru na legendarnu naslovnicu Džona Lenona i Joko Ono za magazin „Rolingstoun“.

Ovo je specijalno izdanje “Eskvajera” bavi se sve kompleksnijim odnosima muškaraca i žena u Americi.

A photo posted by Esquire (@esquiremag) on Mar 12, 2015 at 1:14pm PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Najslobodnija naslovnica do sada: Voditeljka i glumac potpuno goli

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

I sam časopis “Eskvajer“ opisao je novu naslovnicu kao najslobodniju do sada…..Komičarka Čelsi Hendler je serijom golišavih fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama pokazala da joj nije problem da pokaže “malo više“ kože, pa je zajedno sa glumcem Nikom Ofermanom pozirala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.