Najnoviji trend u šminkanju: Konturisanje pomoću selotejpa

Izvor: Svet, 14.Jan.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji trend u šminkanju: Konturisanje pomoću selotejpa

Trendove u mejkapu prošle godine obeležila je pojava konturisanja i raznih njegovih varijacija. Ipak, već na početku 2016. svedoci smo novog tipa konturisanja lica koje možete usavršiti pomoću – selotejpa!
Foto: Instagram



Nakon običnog konturisanja, klovnovskog konturisanja i strobinga, mejkap stručnjaci dosetili su se da im u senčenju lica umnogome može pomoći selotejp. Naime, delovi selotejpa strateški se lepe na određene segmente lica, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se inače senče četkicom i bronzerom po osećaju. Ovako, nema mesta za greške i preciznost je zagarantovana.
Pogledajte kratak video u kojem blogerka Huda Katan demonstrira ovaj način konturisanja i odgovorite na anketu u kojoj vas pitamo šta mislite o ovom vidu šminkanja.

A video posted by Huda Kattan (@hudabeauty) on Jan 5, 2016 at 1:47pm PST

[yop_poll id=”176″]

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Najnoviji trend u šminkanju: Konturisanje pomoću selotejpa

Izvor: Scandal.rs, 14.Jan.2016

Nakon običnog konturisanja, klovnovskog konturisanja i strobinga, mejkap stručnjaci dosetili su se da im u senčenju lica umnogome može pomoći selotejp. Naime, delovi selotejpa strateški se lepe na određene segmente lica, koji se inače senče četkicom i bronzerom po osećaju. Ovako, nema mesta...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.