Najmonstruoznije izdanje: Ledi Gaga glavni zlikovac u novoj sezoni serije “Američka horor priča” (video)

Izvor: Svet, 08.Avg.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmonstruoznije izdanje: Ledi Gaga glavni zlikovac u novoj sezoni serije “Američka horor priča” (video)

Stigli su novi detalji u ulozi koju je Ledi Gaga dobila u novoj sezoni serije “Američka horor priča”…
Autori popularne američke horor serije, Rajan Marfi i Bred Falčuk, gostovali su u petak veče na godišnjoj konferenciji koju organizuje Television Critics Association.
Tom prilikom ovaj dvojac otkrio je detalje o novoj sezoni serije zvanoj American Horror Story: Hotel, a nas je najviše zanimalo koju ulogu u seriji tumači Ledi Gaga.
A >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ona je, ni manje ni više – glavni zlikovac serije!
Naime, sezona “Hotel” biće smeštena u Hotelu Kortez, a radnja će se odvijati u današnjem vremenu i to u Los Anđelesu.
Vlasnicu hotela, ekscentričnu ženu po imenu Elizabeth, igra upravo Ledi Gaga. Elizabeth je opčinjena umetnošću, modom i neobičnim ljudima, a u intimnoj je vezi sa likovima koje igraju Met Bomer, Fin Vitrok i Anđela Baset.
Već u prvoj epizodi gledaoci će moći da saznaju deo Gaginog paklenog plana, ali nas do kraja sezone očekuju brojna iznenađenja, navode tvorci serije.
Gaga svoje scene počinje da snima u ponedeljak, a mi jedva čekamo prve krvave fotografije sa snimanja na njenom Instagram profilu.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.