Najmodernija frizura ove jeseni! Praktična i šik, pristaje svima!

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmodernija frizura ove jeseni! Praktična i šik, pristaje svima!

Najmodernija frizura ove jeseni! Praktična i šik frizura pristaje svima bez obzira na oblik lica i strukturu kose. Može se nositi u kombinaciji sa šiškama ili bez njih, zavisno od toga kakav oblik lica imate. Pogledajte šta to nose influenserke.

Početak nove sezone uvek je dobar period za promenu izgleda, a jedan od najefektnijih trikova za tranformaciju jestenova frizura. Mnoge influenserke i druge zvezde šou biznisa svoju savršenu jesenju frizuru pronašle su u klasičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bobu različitih dužina, koji poslednjih dana često gledamo na Instagramu.

Istovremeno elegantna i šarmantna, jednostavna za održavanje i stilizovanje, bob frizura jedna je od onih koje nikada ne mogu da nam dosade. Razlog tome je njena praktična strana jer svima dobro stoji, bez obzira na oblik lica i teksturu kose.

 Džulija Roberts okrenula novi list! Tajne njenog zdravlja i lepote!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.