Najlepša žena Holivuda svirepo ubijena u 9. mesecu trudnoće!

Izvor: Svet plus, 17.Avg.2020, 10:39

Najlepša žena Holivuda svirepo ubijena u 9. mesecu trudnoće!

Amerika i dan danas nije zaboravila smrt perspektivne, mlade glumice, čiji je život tragično okončala sekta u njenoj 26. godini. Najlepša žena Holivuda svirepo ubijena u 9. mesecu trudnoće!

Osmi avgust 1969. godine zauvek će ostati zabeležen kao dan jedne od najvećih i najstrašnijih tragedija u Americi.

Kobnog dana u stravičnom pokolju na Beverli Hilsu, koji su izvršili članovi kulta "Porodica" Čarlsa Mensona, život je izgubila u 26. godini holivudska >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << glumica Šeron Tejt, jedna od najlepših žena filmske industrije.

Supruga Romana Polanskog odbrojavala je poslednje dane do porođaja i kobne večeri je bila u društvu nekolicine prijatelja, a njen suprug je trebalo da se vrati kući.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.