Najlepša slika MAME I BEBE: Aleks Nikolić podelila sa svojim pratiocima PREDIVAN MOMENAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 16:48

Najlepša slika MAME I BEBE: Aleks Nikolić podelila sa svojim pratiocima PREDIVAN MOMENAT

Tate nema, barem na slici.
Aleksandra Nikolić broji sitno do trenutka kada će u naručje po prvi put uzeti svoju ćerku, a do tada se redovno oglašava putem Instagrama. Sve njene objave poslednjih meseci ukazuju na to da jedva čeka da postane majka, pa tako i ova najnovija.
Aleks je na svom Instagram storiju objavila preslatku sliku koja topi i najtvrđa srca, a na kojoj vidimo mamu geparda sa svojim mladunčetom.
Podsetimo, Aleks je pre izvesnog vremena raskinula vezu sa ocem svog deteta, Filipom Carem, koji je u nekoliko navrata istakao da, bez obzira na to što nisu više zajedno, učestvovaće u odgajanju ćerke i nosiće njegovo prezime.
Car je pred njen porođaj našao i posao, iako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.