Najjednostavniji, najčokoladniji i najjeftiniji kolač! A tek ukus... (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 04.Avg.2023, 11:37

Najjednostavniji, najčokoladniji i najjeftiniji kolač! A tek ukus... (RECEPT)

Ovo je definitivno najjednostavniji, najčokoladniji i najjeftiniji kolač! A tek ukus... o njemu ne vredi pisati, prosto morate probati ovaj recept!

Za ovaj kolač vam nećete trebati ni mnogo vremena, a ni mnogo para. Jednostavno se pravi, a ukus je tako fantastičan da ćete se iznova vraćati ovom receptu. Bitno je da kolač ne prepečete jer će samo tako imati pun ukus! Ovo je zaista najjednostavniji, najčokoladniji i najjeftiniji kolač!

U jednu čiiju staviti:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
250 gr brašna,

150 gr šećera,

pola kašičice bikarbone

100 gr kakaa i izmešati. 


Dodati:

100 ml ulja

 200 ml vrele vode i jednu kašiku sirćeta


Sve dobro izmešati i sipati pleh željene veličine. ( u zavisnosti od toga koliko želite da vam kolač bude visok)

Odozgo ređati voće po želji ( najbolje maline ili suvo grožđe)

Peći 20 minuta u zagrejanoj rerni na 180 stepeni. Kad se ohladi preliti otoljenom čokoladom ( 100 grama )  i 2 kašike ulja. Ohlađen kolač seći na kocke!

Prijatan vam najčokoladniji kolač!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.