Najgori spot svih vremena, a ima više od 15 miliona pregleda?! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Nov.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgori spot svih vremena, a ima više od 15 miliona pregleda?! (VIDEO)

Znameniti Sandu Ciorba je, evidentno, kralj treša u Rumuniji, a "Dalibomba" video beleži neverovatne cifre na jutjubu

Spot za pesmu “Dalibomba” Rumuna Sandua Ciorbe, mnogi se slažu, najgori je u istoriji sveta, veka i video kamera, ali je na jutjubu dobacio, za sada, do skoro 15,5 miliona za godinu i devet meseci, a ko zna koliki su mu tek dometi!

Kad je treš, nek je treš do kraja” – deviza je kojom se, očigledno rukovode mnogi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i na taj način pretvaraju u privlačno i zanimljivo ono što na prvi pogled biva odbojno i kič. Ne postoji, čini se, drugo objašnjenje za toliku popularnost ovakvog videa:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je ovo vrhunac kiča? Najgori spot na svetu videlo više od 15 MILIONA ljudi! (VIDEO)

Izvor: 24sata, 12.Nov.2014

Video-snimak "Dalibomba" vrtoglavom brzinom beleži sve više pregleda na Jutjubu, trenutno ima oko 15,5 miliona pregleda, što je postigao za godinu i devet meseci...Rumun Sandu Ciorba snimio je spot koji je proglašen najgorim spotom svih vremena...Najgori video-snimak

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.