Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji svetski frizeri izdvojili su TRI frizure koje su ključni trend nove sezone

Najbolje je što se trendove definitivno ne tiču dužine kose, pa nećete poželeti da je skratite, ili požalite što nije duža. Sve što vam treba su ukrasne šnalice, dobar lak za kosu, vešte ruke, i možda, ali samo možda, makaze!

1. Kosa sa strane

“Vratio” nam se razdeljak sa strane, koji je vrhunac popularnosti doživeo tokom 90-ih. I dok se tada nosila zalizana, ravna kosa, bez dlake da štrči, sada je u trendu nestašna “kosa” puna volumena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Hair stilisti naglašavaju da je akcenat na tome da postignete “prirodni rokenrol izgled”. U postizanju ove frizure pomoći će vam češalj za tapiranje, a na peglu na kosu slobodno zaboravite. Ako vam kosa uporno “beži”, pomoći će vam riblja kost koja će držati kosu na jednoj strani. Za svečanije prilike, držite se i dalje razdeljka sa strane, ali ga “ispratite” lepim loknama.

Pročitajte i… Čuli ste za CLAVICUT? Reč je o idealnoj dužini kose koja pristaje apsolutno svakoj ženi!

Ostatak teksta pročitajte ovde: Najbolji svetski frizeri izdvojili su TRI frizure koje su ključni trend nove sezone

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.