Najbolji mejkap iz poznatih muzičkih spotova

Izvor: Svet, 11.Jan.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji mejkap iz poznatih muzičkih spotova

Muzički spotovi često nam služe kao inspiracija za odevne kombinacije, ali neretko se divimo i načinu na koji su naše omiljene pevačice našminkane u njima. Predstavljamo devet mejkap lookova iz popularnih video spotova koje možete iskopirati već za prvu sledeću žurku!
Foto: Printscreen



Bijonse, “Why Don’t You Love Me?”
Čak i ovako razmazana, Bijonse uvek izgleda tako da joj neizmerno zavidimo! Tirkizni nokti, izražen ajlajner >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i raščupana kosa ono su što talentovanu pevačicu i u ovom spotu čine pravom beauty ikonom.
Foto: Printscreen



Rijana, “Bitch Better Have My Money”
Rijana nam je često uzor kada je reč o šminkanju i frizurama, a ništa drugačije nije bilo ni kada se pojavio spot za pesmu “Bitch Better Have My Money”. Mat bordo usne i kosa koja odiše volumenom može lako da postane i vaš zaštitni znak.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Najbolji mejkap iz poznatih muzičkih spotova

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2016

Bijonse, “Why Don’t You Love Me?”..Čak i ovako razmazana, Bijonse uvek izgleda tako da joj neizmerno zavidimo! Tirkizni nokti, izražen ajlajner i raščupana kosa ono su što talentovanu pevačicu i u ovom spotu čine pravom beauty ikonom...Rijana, “Bitch Better Have My Money”..Rijana nam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.