Najbolje upadanje u kadar: Hju Džekmen iznenadio voditeljku dok je bila u programu (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje upadanje u kadar: Hju Džekmen iznenadio voditeljku dok je bila u programu (video)

Glumac Hju Džekmen iznenadio je voditeljku, kada je upao u kadar, dok je govorila u živom programu, prenosi portal Digital Spy.

Novinarka mreže “Channel 10″, Džesika Turner je izveštavala iz dečije bolnice u Sidneju, kada je glumac poznat po ulozi Vulverina u X-Men franšizi, došao iza nje i rekao „Fotobomba“.

Džekmen je tog dana posetio bolnicu kako bi pokrenuo program „Vrati se na pravi put“ fondacije za borbu protiv kancera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Vidno iznenađena (i pomalo zbunjena), voditeljka je opisala ovaj potez glumca kao „najbolju vrstu upadanja u kadar“.

Džekmen je takođe objavio fotografiju sa mladim fanom Vulverina, Adrijanom dok je bio u bolnici.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne izvinjavamo se zbog prekida programa! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Avg.2015

Izveštavaš, a Hju Džekmen te prekine ....Foto: YouTube..  Nije lako reporterima - tokom prenosa im dobacuju prolaznici, navijači znaju i da zapevaju, ali jednoj australijskoj novinarki nimalo nije zasmetalo kada ju je tokom uključenja prekinuo Hju Džekman...Džesika Tarner sa Kanala 10 je radila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.