Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje prijateljice u svetu slavnih

Svakome je potreban prijatelj, bez obzira na to koliko je bogat i slavan. Holivudske zvezde možda imaju previše obaveza i malo slobodnog vremena, ali i one imaju prave prijatelje.

Ko se sa kim druži, i šta najbolje prijateljice iz sveta slavnih misle o svojim “best frendicama” pogledajte u nastavku.

Dženifer Garner i Džesika Bil

Slavne zvezde sprijateljile su se tokom snimanja filma “Dan zaljubljenih”. “Nema puno devojaka na snimanjima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << U filmskoj ekipi je uvek jedna devojka i gomila muškaraca. To je čudno. Sjajno je bilo imati Džesiku u blizini na ovom snimanju”, rekla je Dženifer.

Opra Vinfi i Gejl King

Možda i najmoćnije žene u medijima drugarice su još iz sedamdesetih godina prošlog veka. One se druže gotovo četiri decenije, a svojevremeno se zbog njihovog bliskog prijateljstva šuškalo da su u vezi. Opra je njenu najbolju drugaricu, Gejl, opisala kao osobu koja u njenom životu ima ulogu sestre i majke, i izjavila kako nema seksualnih sklonosti prema ženama. Čini se da njih ništa ne može da rastavi, pa ni okrutnost tabloida…

Koja su još najpoznatija i najbolja holivudska prijateljstva pogledajte na portalu “Lepota i zdravlje”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.