Najbolje frizure za dame koje nose naočare!

Izvor: Svet plus, 17.Feb.2024, 12:10

Najbolje frizure za dame koje nose naočare!

Naočare nisu samo modni detalj, kod mnogih su potreba i neophodno pomagalo, zato vam predstavljamo najbolje frizure za sve one dame koje nose naočare.

Svakodnevna potreba za naočarima

Mnoge dame koje su prinuđene da uvek i svuda nose naočare, pažljivo biraju okvir koji će se uklapati sa njihovim stilom oblačenja ali tu je i frizura koja može sve to lepo upotpuniti.

Varianta piksija za dužu kosu

Za ljubiteljke kratkih frizura >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koje ipak žele da zadrže neki duži pramen, ova modifikacija piksija predstavlja odličan izbor. Posebno se preporučuje ženama sa ovalnim oblikom lica, a u kombinaciji sa naočarima postiže savršen izgled.

Divlji bob u produženoj varijanti

Atraktivna produžena verzija boba savršena je opcija za dame koje primećuju postepeno sedenje kose, ali ne žele da se odluče za farbanje niti da se odreknu dužine. Ova elegantna frizura otklanja godine s lica i izuzetno se dobro slaže sa naočarima. Praktično se stilizuje, čineći je idealnom opcijom za žene koje traže osveženje.

Raskošne lokne s naočarima kao savršenim dodatkom

Kada je kosa prirodno bujna i gusta, a istovremeno volite lokne koje joj dodaju dodatnu obimnost, postoji mogućnost da vaša frizura vizuelno preplavi lice. U tom slučaju, naočare su idealan detalj koji će uspostaviti ravnotežu i doprineti harmoničnom izgledu.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.