Najbolja vežba protiv bolova u leđima

Izvor: Svet, 30.Maj.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolja vežba protiv bolova u leđima

Setite se samo kako se bebe igraju sa svojim stopalima dok ne prohodaju. E to je vežba za vas…
Foto: Guliver/Thinkstock Razlozi za bol u leđima su razni, ali svakako su veoma neprijatni. Iako postoje razne vežbe koje vam zaista mogu pomoći, želeli smo da podelimo sa vama samo jednu pomoću koje će problem biti rešen mnogo brže nego što mislite.
Pročitajte i… 10 fitnes mitova u koje ne treba da verujete
Pre nego to podelimo sa vama kako se vežba radi, setite se kako se to bebe igraju dok još ne prohodaju, savijaju stopala do svojih usta: Otprilike tako nešto bi i vi trebalo da uradite.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Najbolja vežba protiv bolova u leđima

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016

Razlozi za bol u leđima su razni, ali svakako su veoma neprijatni. Iako postoje razne vežbe koje vam zaista mogu pomoći, želeli smo da podelimo sa vama samo jednu pomoću koje će problem biti rešen mnogo brže nego što mislite...Pročitajte i… 10 fitnes mitova u koje ne treba da verujete..Pre...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.