Najbogatija srpska pevačica kćerku za 3. rođendan obukla u RIBLJU KRLJUŠT: Svi gledaju detalj na maminom vratu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 10:54

Najbogatija srpska pevačica kćerku za 3. rođendan obukla u RIBLJU KRLJUŠT: Svi gledaju detalj na maminom vratu

Nije se štedelo za naslednicu!

Pevačica Dijana Janković Rokvić, poznata kao Didi Džej, proslavila je treći rođendan kćerke Dayane.

Popularna dama za divan dan svoje naslednice nije štedela novca, a sve je bilo dekorisano u stilu Male sirene.

Malena Dayana na sebi je imala kreaciju u obliku ribljeg peraja, a ponosna mama, Didi, opredelila se za haljinu u tirkiznoj nijansi, koja asocira na Arijel, glavnu junakinju Diznijevog crtaća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i filma. Odevnu kombinaciju upotpunila je ogrlicom sa priveskom morske zvezde.

Među mnoštvom balona isticao se zlatan, u obliku ribljeg repa, a dve torte za slavljenicu bile su vešto uklopljen u tematiku slavlja.

- Srećan ti treći rođendan, moja malena sireno - napisala je Didi J na društvenoj mreži Instagram uz fotografije sa rođendana kćerkice.

Podsetimo, Dijana je kerkicu dobila sa suprugom Danielom Rokvićem, koji je od pevačice stariji 20 godina i već ima troje dece. Po pisanju domaćih medija, Didi J je najbogatija srpska pevačica. Živi na relaciji Srbija - Amerika, a ima publiku i sa ove i sa one strane bare. Na Vračaru poseduje vilu od 500 kvadratnih metara u kojoj je opslužuju tri kućne pomoćnice. Javnost se često interesuje za njene papreno skupe odevne kombinacije i aksesoare poznatih svetskih dizajnera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.