Najavljen nastavak filma ‘Love Actually’

Izvor: Tracara.com, 16.Feb.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen nastavak filma ‘Love Actually’

(foto: Instagram/adorocinema) Film Love Actually koji je snimljen je davne 2003. godine, a svi ljubitelji ove romantične priče moći će da nakratko ponovo uživaju u njemu. U kratkom nastavku filma, koji će se prikazivati u okviru Comedy Reliefa i Red Nose Daya, pod nazivom Red Nose Day Actually, imaćemo prilku da gledamo Hugh Granta, Martine McMutcheon, Keiru Knightley i Leema Neesona. Svi oni će ponovo oživeti likove koji pre 14 godina oduševili ljude širom planete. Kreator je Richard >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Curtis, koji je povodom ovoga rekao: “Nisam ni sanjao da ću pisati nastavak filma Love Actually, ali mislim da će biti veoma zabavno videti u 10 minuta šta se danas dešava sa svakim od njih”, izjavio je britanski glumac. On je dodao da će biti i uzbudljivo ali i nostalgično sve ovo pratiti nakon toliko vremena.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Film "Zapravo ljubav" dobija nastavak

Izvor: N1 televizija, 17.Feb.2017, 08:52

Britanski film "Zapravo ljubav" (Love actually), jedan od kultnih filmova koji se na televiziji reprizira skoro svake godine u praznično vreme i koji ljudi iznova i iznova vole da gledaju, posle 14 godina konačno dobija svoj nastavak...U pitanju će biti desetominutni specijal koji će biti emitovan...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.