Nadica progovorila o BOLNIM RANAMA iz prošlosti, PORODIČNOM nasilju i ŠAMARU koji je dobila od Kijinog oca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 00:32

Nadica progovorila o BOLNIM RANAMA iz prošlosti, PORODIČNOM nasilju i ŠAMARU koji je dobila od Kijinog oca!

"Tu sam ja opet rekla stop nasilju."

Nadica Zeljković se u emisiji "Premijera-Vikend specijal" prisetila bolne prošlosti.

- Šta kažu Vaši ukućani, Kija? - pitao je novinar.

- Majka je očekivala da pobedim jer uvek pobeđujem, a Kija je iznenađena. Nije znala da mogu da budem tako hrabra da izdržim sve. Nije očekivala tako veliku pobedu, ipak je tamo dosta mladih bilo, ja nisam imala neku priču. Poslednja sam ušla, poslednja izašla. Ušla Kija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedila, ušla ja, pobedila, to je to. A komšije, kolege koji me sreću, drago im je. Drago im je svima. Kiji se nije dopadalo što na početku nisam iznosila svoje mišljenje, tad sam više ćutala, upoznavala ljude. Nije očekivala da ja sedim i ćutim. Bilo mi je žao one dece, došlo mi je da ćutim zauvek. Ali naravno da moraš neke stvari da prokomentarišeš. Onda se to komentarisanje pretvori u svađu. Ali, eto, bilo mi ih je žao. Ostalo me je hvalila - istakla je Nadica, pa progovorila o stanu koji je dobila od Kije:

- Sviđa mi se stan, već imam fotografiju sa terase. Nisam ni sumnjala da će da kupi nešto loše... Sve što sam htela u Beogradu, dobila sam, lepo mesto, pogled na šumu, terasa, parking ispod zgrade, lift... - dodala je Kijina mama.

- Nedavno smo videli da ste izjavili da Vas je Kijin otac udario - rekao je novinar.

- Jeste, bio je jedan šamarčić davnih godina. Ja nisam prešla preko toga. Daleko bilo da sam izgubila osećanja, ali sam stavila tačku. Ja sam protiv nasilja, to se nije ni ponovilo. Bio je taj jedan šamar, nijedna žena ne zaslužuje to, nisam ni ja. To je bilo ispred nekih ljudi, ispred osoblja. Sedelo se, pila se kafa i to je tako bilo. Nisam stala sa osećanjima, ali sam stala ovako, stop nasilju uvek - ispričala je Nadica.

- Pričali ste i o tome kako je Vaš otac zlostavljao Vašu majku - nastavio je novinar.

- To su bila takva vremena, žena nije imala prava ništa da kaže, ona je prošla kao druge žene. Tu sam ja opet rekla stop nasilju. Ali danas je nedelja, blag dan, samo ću reći stop nasilju. Ručajte, uživajte, volite svoje. Nedelja je lep, blag dan, neću o nasilju - istakla je Nadica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.