Izvor: Scandal.rs, 02.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadežda uspela da pobegne iz Zadruge!

Nakon nekoliko dana zapomaganja i planiranja bekstva. pevačica Nadežda Biljić je uspela da pobegne iz Bele kuće. Biljićeva se žalila Mikiju kako ne može više da izdrži, ali Miki je pokušavao da je uteši. – Ne ustaj deset dana iz kreveta. Jutros si đuskala. Nadežda, ako hoćeš kući, leži deset dana. Hoćeš nož da ti The post Nadežda uspela da pobegne iz Zadruge! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nadežda preti da se se obesiti pred kamerama: Molim vas pustite me kući!

Izvor: Scandal.rs, 02.Nov.2018

Izgleda da rijaliti “Zadruga 2” ne prija Nadeždi Biljić. Naime, ona je sve češće uplakana i preklinje produkciju da je puste da ode kući. –Je l’ ja svako veče treba da molim da me pustite? Ja svaku noć molim da me puste. Jel ja treba da uzmem kanap da se obesim pred svima?– pretila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.