Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadežda imala ODNOSE sa jednim zadrugarom i to na JAVNOM MESTU!”

Nadežda Biljić ostaće upamćena ne samo po tome što je imala seks sa Mikijem Đuričićem na Božič, već i po tome što je unutar zidina rijalitija bila intimna i sa Tomom Panićem i Banetom Čolakom. Kako je i sama priznala, ona je imala seks sa Borom Santanom nakon što su izašli iz prve “Zadruge”, a VIP The post Nadežda imala ODNOSE sa jednim zadrugarom i to na JAVNOM MESTU!” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadežda u akciji na klupici sa poznatim reperom!

Izvor: 011vodič.com, 18.Jul.2019, 00:29

Po sopstvenom priznanju, Nadežda je imala seks sa Borom Santanom nakon što su izašli iz prve “Zadruge”, ali se nije zaustavila na tom broju. Naime, kako se saznaje, Nadežda je imala seks i sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, i to na klupi, u parku, neposredno nakon što se završila prva sezona...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.