Izvor: Scandal.rs, 09.Jul.2020, 16:21

Nadežda i Toma PRESREĆNI! Slavlje u porodicama Biljić i Panić!

Nadežda Biljić i Toma Panić su posle četiri meseca izveli njihovog naslednika iz bolnice, i sada su svo troje konačno na okupu! SREĆNA PORODICA NA OKUPU! Bivši učesnici ”Zadruge” postali su roditeji 12. marta ove godine, ali je njihov sin Longo zadržan u bolnici zato što je  rođen dva meseca pre termina. Toma je na The post Nadežda i Toma PRESREĆNI! Slavlje u porodicama Biljić i Panić! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristijan doneo konačnu ODLUKU! Evo da li će ući u RIJALITI!

Izvor: Scandal.rs, 10.Jul.2020, 11:02

Kristijan Golubović je među prvima potpisao ugovor za učešće u „Zadruzi 4”. Međutim, on se poslednjih dana kolebao da li da uđe u rijaliti ili ne. SAD JE DEFINITIVNO! Nakon dugog razmišljanja, Kristijan se odglasio na društvenoj mreži Instagram i sa svojim fanovima je podelio odluku koju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.