Nada Topčagić otkriva za novi SCANDAL! Nikad više neću otići kod Marjanovića!

Izvor: Svet, 14.Jun.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Topčagić otkriva za novi SCANDAL! Nikad više neću otići kod Marjanovića!

Samo za najnoviji broj tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima, Nada Topčagić otkriva da više ne kontaktira sa porodicom Marjanović! Ona koja im inače nije izlazila iz kuće, te je po sopstvenoj tvrdnji bila jako bliska sa ubijenom Jecom, ne želi više da ide kod njih u kuću!
“Da ti iskreno kažem, napravio se pravi vir oko toga sa Jecom, znate onaj vir kad se voda vrti i virovi te samo vuku ka dole i ti tu nemaš više ništa niti možeš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da se izvučeš iz toga. Tu se više niko ni za šta neće uhvatiti, napravili su veliku sprdačinu sa ovim, postala je zajebancija. Sve je ispalo stravično, i ja jednostavno više ne znam kako da razmišljam i koga da slušam. Ovome nema kraja“, rekla je Nada za SCANDAL!
Zbog čega Nada ne želi više da viđa Marjanoviće, da li će ubica biti uhapšen i šta joj još smeta kod Zorana i njegove porodice, pročitajte samo u najnovijem broju tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kisocima!
A šta vas još očekuje u novom broju najtiražnijeg i najčitanijeg nedeljnika u regionu pogledajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.