Nada Topčagić otkriva: Mariji Šerifović sam zahvalna do kraja života!

Izvor: Svet plus, 18.Jan.2017, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Topčagić otkriva: Mariji Šerifović sam zahvalna do kraja života!

Pevačica Nada Topčagić ispričala je sve detalje o najdramatičnijem periodu u svom životu, kada je 2010 godine njen sin, jedva ostao živ na skijanju na Jahorini.

Nada se prisetila nemilog događaja i otkriva da će Mariji Šerifović, ostati zahvalna do kraja života, jer je ponudila da pošalje helikopter po njega, kako bi ga prebacili u bolnicu:  "Mariji sam zahvalna dok sam živa! Svi su me zvali i nudili mi pomoć - Marinko Rokvić, Snežana Đurišić, Goca Božinovska, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ali Marija Šerifović se ponudila da pošalje helikopter , jer su policija i vojska zatajili. Kad se samo setim kako sam pevala i davala priloge policiji i vojsci, pa da mi tako vrate. Zato Mariji hvala na tom gestu", kaže Nada za Kurir stars i dodaje:

"Mikijevo stanje danima je bilo nepromenjeno. Nekoliko nedelja nije osećao stopalo. Ne dao bog nikome ono što sam tada preživela. Život mi se u sekundi pretvorio u pakao. Ta kobna Jahorina, kad se samo setim šta sam preživela, dobro da sam ostala živa. Uvek sam strahovala i brinula zbog njega, a sada, čini mi se, drhtim nad njim kao nikad pre . Doktor Slavko Ždrale, sa još dvojicom kolega dr Mirom Stojanovićem i dr Vjeranom Saratlićem, spasili su život mom Miroslavu. Doktor Slavko je završio smenu i krenuo kući u trenutku kad su Mikicu dovezli u bolnicu. Kad je video mladog čoveka, vratio se i dva puta ga vraćao u život iz kliničke smrti. Sin mi je skoro sasvim iskrvario, srce mu je stalo, pa su mu non-stop dodavali nove jedinice krvi. Postojala je opcija da mu iseku nogu, ali je dr Ždrale odlučio da to ne urade, već da pokušaju da spoje nerve, što su na kraju i učinili", rekla je Nada za Stars.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.