Nada Macura od 1. juna slojevito savetuje gledaoce Jutra sa Jovanom i Srđanom

Izvor: Svet, 31.Maj.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Macura od 1. juna slojevito savetuje gledaoce Jutra sa Jovanom i Srđanom

Portparolka hitne pomoći i multimedijlna ličnost Nada Macura, imaće svoju redovnu rubriku u jutarnjem programu Prve televizije. Nada će u “Jutru sa Jovanom i Srđanom” informisati gledaoce o onome što se dogodilo prethodne noći u glavnom gradu ali u pružiti neophodne savete kako da se pripremimo i osvežimo za dan pred nama i odgovarati na pitanja građana iz domena zdravlja. Imajući u vidu da je sve veći broj ljudi koji teško podnosi nagle promene klime i da su učestali pozivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << lekarima beogradske Hitne pomoći, ovo je svakako segment Jutra koji će se obavezno gledati i u toku kojeg ćemo čuti mnoštvo korisnih informacija koje Macura uvek prenese na zanimljiv način. Najpopularnija doktorka u Srbiji poznata je kao neko ko otvoreno govori o mnogim temama. Ne ustručava se da izađe iz svog medicinskog miljea i neko je ko je definitivno pomerio granice u saopštavanju po zdravlje važnih informacija.

“Naši gledaoci svakog radnog jutra od 6.55 na Prvoj imaju sažete najvažnije informacije. Trudimo se budemo najaktuleniji što je publika nagradila i gledanošću u velikm broju. Stoga ćemo u ovim vrelim danima osvežiti jutarnji program, a Nada je apsolutno broj jedan kada je ovaj segment u pitanju. Biće veoma zanimljivo ali i korisno”, poručuju iz Prve televizije.
“Sa velikim zadovoljstvom vam potvrđujem, da sam od danas novi član “Jutra sa Jovanom i Srđanom”, i svakog radnog jutra ću vam davati izveštaje iz Hitne pomoći, i sve što se dešavalo prethodne noći, uz eventualni kratki pregled dana. Ipak, ono što je najbitnije, deliću savete gledaocima, i zato pozivam sve one koji imaju neke zdravstvene dileme, da se jave, i rado ću im pomoći”, rekla je Nada Macura.
Svetsvet, promo
The post Nada Macura od 1. juna slojevito savetuje gledaoce Jutra sa Jovanom i Srđanom appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dve saobraćajke u Beogradu

Izvor: B92, 01.Jun.2018, 08:22

Beograd -- U Beogradu su se prethodne noći desile dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teže povređenih, kazala je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Ona je kazala da je u 21.30 u Kumodraškoj ulici povređen muškarac star 24 godine i on je prevezen u Urgentni centar...Oko 20.30...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.