Nabacite mišiće kao Džejk Džilenhol, pogledajte kako! (video)

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nabacite mišiće kao Džejk Džilenhol, pogledajte kako! (video)

Glumac Džejk Džilenhol doveo je svoje telo do perfekcije na koji mu mogu pozavideti mnogi muškarci. Holivudska zvezda odlučila se na taj korak zarad uloge u filmu Southpaw u kome igra profesionalnog boksera.
Kako bi bi na što verniji način predstavio ovaj lik, Džejk se odlučio da trenira surovo. Tokom jednog dana, Džilenhol boksuje neverovantih šest sati i uradi 2.000 hiljade trbušnjaka.
“Ništa nisam znao o boksu kada sam počeo da vežbam. Kako bi uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da to izvedem (da izgledam kao profesionalni bokser, prim. aut), morao sam da naučim kako to da uradim. Usredio sam misli na to i nisam prestajao dok nisam uspeo. To je nešto čime se ponosim”, istakao je Džejk Džilenhol za Entertaiment Tonight.
Džejk je uspeo da nabaci sedam kilograma čistih mišića, a navodno je zbog svoje uloge prekinuo emotivnu romansu sa svojom devojkom.
Pogledajte snimak:

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nabacite mišiće kao glumac Džejk Džilenhol! (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

Glumac Džejk Džilenhol doveo je svoje telo do perfekcije na koji mu mogu pozavideti mnogi muškarci. Holivudska zvezda odlučila se na taj korak zarad uloge u filmu Southpaw u kome igra profesionalnog boksera...Kako bi bi na što verniji način predstavio ovaj lik, Džejk se odlučio da trenira surovo....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.