Na venčanje je pukla pravo BOGATSTVO - Evo koliko je koštalo megalomansko veselje Anite i Matore na Svetom Stefanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 17:48

Na venčanje je pukla pravo BOGATSTVO - Evo koliko je koštalo megalomansko veselje Anite i Matore na Svetom Stefanu

Cifra od koje se vrti u glavi!

Haos između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović kulminirao je nakon što je sve o dopisivanju Anite i izvesne Matee izašlo na čistac, a Matora je u jeku nervnog rastrojstva spomenula i njihovo venčanje, na koje je potrošila čitavo bogatstvo.

Rijaliti učesnice Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović venčale su se u Crnoj Gori, a za ovo venčanje su dale više od 25.000 evra, a zbog istog je, kako je i sama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Matora istakla sinoć u Eliti, i ostala bez ijednog "cvonjka".

Naime, na samom početku rijalitija, Matora je prepričavala cimerka detalje oko glamuroznog venčanja na Svetom Stefanu.

- Ja sam htela sve i svašta na svadbi. Ketering i svašta nešto, a ja sam za pet dana napravila svadbu - rekla je Matora i dodala:

Svadba 25 hiljada, plus venčanica, odelo, svim gošćama sam platila šminku, frizuru, a samo prevoz nisam jer nisam znala kako će ko da dođe - rekla je Matora.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile su sudbonosno "da" u luksuznoj vili od tri miliona evra na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Noć u pomenutoj vili, koja je sa svih strana opasana visokim zidinama, košta skoro 1.000 evra, a ima i ogromnu terasu, dok su sobe nameštene tako da imaju magičan pogled.

Na spisku zvanica našli su se starleta Tijana Ajfon, Nenad Aleksić Ša sa suprugom, kao i mnogi drugi bliski prijatelji Jovane i Anite.

Podsetimo, pravi haos nastao je sinoć kada je devojka sa kojom se Anita dopisivala, ušla u Elitu i suočila se sa Matorom, kojom je tom prilikom otkrila sve.

Matora je doživela nervni slom i povraćala, a učesnici nisu mogli da je smire.

Pevačica i bivša učesnica rijalitija Sandra Rešić, takođe i bliska prijateljica Jovane Tomić Matore, oglasila se za Alo!, u jeku haosa njene drugarica i supruge, Anite Stanojlović, koji se trenutno dešava u Eliti.

- Matorina mama nije dobro, ne zdravstveno, već psihički, jer je znala da će do ovoga doći, ne može da veruje, plakale smo do 4 noćas, jer je ona starija žena i nije zdravstveno najbolje, ja ne znam čime i kako da je utešim, pakao smo preživeli sinoć. Samo jedna stvar, nadam se iskreno, po cenu izlaska iz rijalitija, da će Matoru ovo držati, u suprotnom, ako oprosti, evo iskreno da ti kažem, na mene može da zaboravi kao prijatelja. Da ja sinoć kao i njena porodica i drugi prijatelji gledamo kako se neko raspada pred našim očima, a nismo tamo da joj pomognemo, a da se desi da oprostiš sve ovo - rekla je Sandra

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.