Na veliki praznik toplu kućnu idilu prekinula JEZIVA PORUKA: Porodica Milošević na meti BRUTALNIH NAPADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2024, 16:58

Na veliki praznik toplu kućnu idilu prekinula JEZIVA PORUKA: Porodica Milošević na meti BRUTALNIH NAPADA

Podsetimo, Milan je u više intervjua koje je dao za medije naglašavao da se često nalazi na udaru pretnji i hejtera. Naglasio je i da mu najteže pada kada mu pominju majku, a to mu se upravo i sada događa.

Srpska pravoslavna crkva, vernici, ali i čitav srpski rod gde god živeo 27. januara slavi Svetog Savu, praznik posvećen ocu srpske duhovnosti, kulture, osnivaču srpske crkve i prosvetitelju.

Voditelj Miljan Milošević ovaj dan provodi sa majkom, što je i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podelio putem društvene mreže Instagram. Međutim, topla porodična idila biva prekinuta strašnom porukom koju je voditelj podelio. Milan se putem pomenute platforme požalio da već 48 sati konstantno dobija pretnje.

Da stvar bude gora, pretnje se odnose i na njegovu majku, pa je Milan dodatno potresen.

- Koliko su ti puta poželeli smrt u poslednjih 48 sati, majko? Koliko su puta pretili i kleli u poslednjih 48 sati - napisao je Milan i dodao:

- Koliko puta su nas vređali na svim osnovama, mene neka diraju, a za tebe, majko, ne znaju šta čine - glasila je poruka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže/prenela M.Đ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.